Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه کارخانجات شیشه اردکان گفت: بانک تجارت از ابتدا حامی و همراه کارخانجات شیشه اردکان بوده است. ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹ بازار نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیرعامل گروه کارخانجات شیشه اردکان در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه بابیان اینکه این کارخانه در سال 1384 تأسیس‌شده است، گفت: این مجموعه به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده شیشه در خاورمیانه و دارنده چهارمین کوره دنیا محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مجموعه در سال 1390 به تولید رسید و از همان ابتدا موضوع صادرات در دستور کار قرار گرفت و به‌عنوان یک شرکت پایه صادراتی محسوب می‌شد و به همین منظور از روزهای اول تولید توانست محصولات خود را صادر کند و هم‌اکنون 50 درصد از محصولات این کارخانه به 42 کشور دنیا صادر می‌شود و درصدد هستیم که در این شرایط تحریم نیز صادرات خود را افزایش دهیم که در حال راه‌اندازی خطوط جدید در بخش‌های پایین‌دستی هستیم و برای تأمین نیروی کار در این بخش به‌صورت هفتگی نیز جذب نیرو داریم.

محمود عزیزیان با اشاره به اینکه کیفیت شیشه تولیدی باید موردپسند بازارهای جهانی و رقابت‌پذیر باشد، گفت: به همین منظور بر آن شدیم که چرخه کامل تولید شیشه شامل استخراج از معدن و فرآوری مواد اولیه به روش تر را در این مجموعه اجرا کنیم و هم‌اکنون روزانه 800 تن شیشه در این کارخانه تولید می‌شود که قابلیت تولید شیشه در ضخامت‌های مختلف از 2 میلی‌متر تا 19 میلی‌متر را داریم.

وی بابیان اینکه برای اولین بار در خاورمیانه، شیشه در اندازه جامبو جهت استفاده در نماهای ساختمان در این کارخانه تولید شد، افزود: ما شیشه‌های جام تولیدی خود را در صنایع جانبی به شیشه‌هایی مانند دوجداره، لمینت، سکوریت، دکوراتیو، ضدگلوله، ضد اغتشاش و ده‌ها محصول دیگر برای استفاده در سایر بخش‌ها تبدیل و به بازار عرضه کردیم و توانستیم برند شیشه اردکان را در دنیا به ثبت برسانیم که با بسیاری از برندهای معروف کشورهای دیگر رقابت می‌کند.
قهر12 روزه کارخانه سیمان بهبهان با بازار‌ / حقیقت ماجرای بسته شدن درب کارخانه روی کامیون‌داران چه بود؟
2 کارخانه تعطیل شده اردستان به مدار تولید بازمی‌گردد
کارخانه آرتاکابل اردبیل بازگشایی شد

مدیرعامل گروه کارخانجات شیشه اردکان با اشاره به کسب افتخارات مختلف توسط کارکنان این مجموعه، اظهار داشت: دو دوره کارآفرین برتر ملی و کارآفرین برتر استان یزد شدیم و سه سال متوالی هم به‌عنوان صادرکننده برتر ملی معرفی شدیم و کارکنان این مجموعه در چندین دوره به‌عنوان کارگر نمونه کشوری معرفی شدند.

وی بابیان اینکه صد درصد از مواد اولیه این کارخانه از داخل کشور و از معادن متعلق به شرکت که در محدوده شهرستان اردکان قرار دارد تأمین می‌شود، گفت: هیچ‌گونه مواد اولیه‌ای را از خارج وارد نمی‌کنیم محصولاتی هم که در گروه کارخانجات شیشه اردکان تولید می‌شود عبارت‌اند از؛ مواد اولیه تولید کاشی و سرامیک، بلوک هبلکس، آجر ماسه آهکی، پلاستر رنگی برای نمای ساختمان، سیلیس ریخته‌گری، شیشه جام، شیشه رفلکس و در صنایع پایین‌دست هم محصولاتی مانند شیشه لمینت، ضدگلوله، ضد اغتشاش، شیشه‌های رنگی، دوجداره و سایر محصولات دیگر تولید می‌شود.

عزیزیان اظهار داشت: مجموع کارکنان داخلی گروه کارخانجات شیشه اردکان 1400 نفر هستند و حدود 200 نفر دیگر نیز در بخش‌های خارج از این مجموعه فعالیت دارند که حدود 90 درصد از نیروهای ما بومی استان یزد هستند و درمجموع 8 هزار نفر از این کارخانه امرارمعاش می‌کنند و متخصصین این مجموعه همه از نیروهای جوان هستند.

وی در پایان با اشاره به پشتیبانی‌های مالی بانک تجارت از گروه کارخانجات شیشه اردکان، گفت: این بانک از ابتدای شروع به کار این مجموعه با حمایت‌های خود به‌عنوان بانک عامل در کنار ما قرار داشته است و با در اختیار قرار دادن وام ارزی به این مجموعه نقش مهمی در تولید داشته است.

انتهای پیام/

R1012122/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک تجارت تولید می شود مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۵۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وام‌های صنعتی در چین هم به کارخانه‌ها نمی‌رسند

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ازآنجایی‌که ظرفیت صنعتی چین به‌عنوان موضوعی کلیدی برای تجارت در نظر گرفته می‌شود،‌ افزایش اعطای وام‌های بانکی چین به این بخش اغلب به‌عنوان مدرکی برای اثبات تلاش پکن برای ایجاد فشار تولیدی جدید دیده می‌شود که می‌تواند بازارهای جهانی را با کالاهای ارزان پر کند.

بررسی این وام‌ها توسط محققان در گروه رودیوم نشان داد که مقدار قابل‌توجهی از این پول به‌هیچ‌وجه صرف تولید نشده است. در عوض، رشد اعتبار مرتبط با بخش تولید با اعطای وام به نهادهای مرتبط با دولت محلی و سفته‌بازی‌های مالی افزایش‌یافته است که نشان‌دهنده ناکارآمدی‌هایی است که دومین اقتصاد بزرگ جهان را در کنترل گرفته است.

رودیوم در گزارش ۲۴ آوریل خود با استناد به تجزیه‌وتحلیل داده‌های رسمی وام‌دهی اعلام کرد سهم وام به شرکت‌های تولیدی در کل اعتبارات جدید صنعتی از ۸۰ درصد در اوایل سال ۲۰۲۰ به ۶۳ درصد در سه‌ماهه چهارم کاهش‌یافته است.

به گفته تحلیلگران رودیوم  واقعیت این است که تقاضای اعتبار داخلی چین بسیار ضعیف است. سیستم مالی بسیار ناکارآمد است و اعتبارات جدید را به‌جای سرمایه‌گذاری در تولید جدید، به آربیتراژ مالی و بازسازی بدهی محلی هدایت می‌کند.

تولید، هسته مرکزی تلاش چین برای بازگرداندن این کشور به رشد سریع پس از بحران املاک و مستغلات است که چشم‌انداز رشد اقتصادی را تخریب کرد، اگرچه این استراتژی خطر تشدید بیشتر تنش‌های تجاری با آمریکا و اتحادیه اروپا را به دنبال دارد.

رشد وام‌های معوقه میان‌مدت و بلندمدت به بخش صنعت از سال ۲۰۲۰ شتاب گرفته است و در اواسط سال ۲۰۲۳ به ۳۳ درصد رسید. وام‌های املاک و مستغلات در همان دوره زمانی که بازار املاک سقوط کرد، به‌شدت کاهش یافت.

 رودیوم دریافت که افزایش وام‌های صنعتی درواقع ناشی از تأمین مالی مجدد دولت‌های محلی توسط بانک‌ها بوده است، به این شکل که شرکت‌هایی تولیدی، از طرف استان‌ها و شهرها برای تأمین مالی زیرساخت‌ها وام می‌گیرند.

همچنین طولانی شدن بازپرداخت وام برای بسیاری از شرکت‌های کوچک در طول همه‌گیری دریافت وام‌های ارزان از سوی بسیاری از شرکت‌ها برای انتقال پول به سپرده‌های مدت‌دار بلندمدت و سرمایه‌گذاری روی کالاها هم برافزایش روند اعطای وام تولیدی نقش داشته است.

به گفته محققان، این حقایق، عدم ارتباط بین افزایش رشد وام‌های صنعتی و کاهش رشد سرمایه‌گذاری در بخش تولید از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ را توضیح می‌دهد.

رهبران ارشد چین در ماه اکتبر خواستار استفاده از منابع مالی بیشتر برای تسهیل نوآوری در فناوری و تولید پیشرفته در «اجلاس مرکزی کار مالی» شدند. در سندی که در آوریل منتشر شد، تنظیم‌کننده مالی ملی چین متعهد شد که نسبت وام‌های میان‌مدت و بلندمدت به صنعت تولید را در اعتبار کلی افزایش دهد.

اما بانک مرکزی چین در اقدامی که نشان از نگرانی در مورداستفاده ناکارآمد از وام‌های تولیدی دارد، در ماه‌های اخیر متعهد شده است که به دنبال پول‌هایی که در سیستم مالی هدر می‌روند باشد که به نفع اقتصاد واقعی نیست.

ژوان چانگ ننگ، معاون رئیس‌کل بانک مرکزی در ماه مارس به خبرنگاران گفت که بانک مرکزی به‌دقت بر رویه شرکت‌هایی که وام‌هایی برای انتقال آن‌ها به سپرده‌ها می‌گیرند، نظارت می‌کند و تلاش‌ها را برای اطمینان از استفاده کارآمدتر از وجوه افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • «آزادی بیان» همراه با باتوم، لگد، شوکر و مُشت به دانشجویان حامی فلسطین در هلند+ فیلم
  • وام‌های صنعتی در چین هم به کارخانه‌ها نمی‌رسند
  • حضور فعال و پرقدرت بانک تجارت در نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • در کارخانه تولید سوسیس و کالباس چه می گذرد؟
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • هنرمندان اردکان در فرهنگسرای خاتمی گردهم آمدند
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس